0496 54 35 08 koen@stabofi.be

Digitale boekhouding

Van papieren schriften tot een schoendoos vol facturen die je op regelmatige basis aan je accountant levert; de éne administratie is de andere niet.  De laatste jaren bieden gelukkig steeds meer online platformen een helpende hand bij de papierwinkel.  Alles gebeurt steeds vaker online.  Ook voor uw boekhouding is dit van toepassing.

Met onze digitale boekhouding willen wij hierop inspelen door er voor te zorgen dat u makkelijk uw boekhouding kan bijhouden.  Met Winbooks Connect hebben wij een digitale ontmoetingsplek tussen ons cliënteel en ons kantoor.  Wat zijn de voordelen van digitaal boekhouden?

  • Digitaal aanleveren van documenten
  • Tijdsbesparend
  • Altijd uw documenten bij de hand
  • Altijd toegang tot uw bestanden via de “cloud”

 

Via Winbooks Connect laad je zelf de nodige documenten op en behoud je een realtime overzicht. Wij boeken je aankoop- en verkoopfacturen en je financiële bankafschriften in. We kijken na of alle transacties wettelijk in orde zijn volgens de fiscale en boekhoudkundige regels. Ontbreken er gegevens of bewijsstukken, dan geven we jou snel een seintje zodat je het nodige kan aanvullen.

Slimmer boekhouden met Winbooks Connect … Digitalisering, dat is win-win voor beide partijen.

digitale boekhouding

Met een digitale boekhouding kan je korter op de bal spelen.  Doordat StaBoFi op elk moment toegang heeft tot je boekhouding, kunnen we fouten of onregelmatigheden sneller opsporen, op voorwaarde natuurlijk dat jij regelmatig je facturen gaat doorsturen.

Bezorg je ons liever alle documenten op papier? Ook dat kan nog steeds!

digitale boekhouding

winbooks connect app

Met de WinBooks Connect app heb je je boekhouding in zakformaat.  Je kan facturen inscannen, uploaden en raadplegen.

U stuurt de gescande documenten naar uw Connect desktop of zelfs rechtstreeks naar uw boekhouder.

Werken met uw boekhouder online

Met jouw login voor het online boekhoudpakket van Winbooks Connect, kan jij jouw documenten uploaden.  Op deze manier ontvangt StaBoFi onmiddellijk je administratie zodat wij jouw digitale boekhouding kunnen verwerken.

Welke documenten kan ik uploaden?

  • inkomende facturen
  • verkoopsfacturen
  • rekeninguittreksels
  • bankafschriften
  • creditnota’s

Wij verwerken deze administratie en koppelen met je terug betreft de BTW-aangiftes, sociale bijdragen, lonen en meer.