0496 54 35 08 koen@stabofi.be

Digitale boekhouding

Van papieren schriften tot een schoendoos vol facturen die je op regelmatige basis aan je accountant levert; de éne administratie is de andere niet.  De laatste jaren bieden gelukkig steeds meer online platformen een helpende hand bij de papierwinkel.  Alles gebeurt steeds vaker online.  Ook voor uw boekhouding is dit
van toepassing.

Met onze digitale boekhouding willen wij hierop inspelen door er voor te zorgen dat u makkelijk uw boekhouding kan bijhouden.

Sinds 2024 werken wij voor onze boekhouding met Horus en de daarbij horende Falco-toepassing voor onze klanten waarmee je al uw digitale facturen in een handomdraai kan opladen. Eens opgeladen is uw werk gedaan want achterliggend worden alle documenten gesynchroniseerd met de Horus boekhouding.

Je kan al je documenten ingegeven.   Deze worden geklasseerd in je applicatie.  Falco verandert de camera van je smartphone in een scanner. Ideaal om documenten die snel verloren gaan , zoals restaurantbonnetjes, in te geven.

Of het nu via scan of upload van documenten in je digitale inbox is, Falco helpt je om geen enkele factuur meer te missen …

digitale boekhouding

Met een digitale boekhouding kan je korter op de bal spelen.  Doordat StaBoFi op elk moment toegang heeft tot je boekhouding, kunnen we fouten of onregelmatigheden sneller opsporen, op voorwaarde natuurlijk dat jij regelmatig je facturen gaat doorsturen.

Bezorg je ons liever alle documenten op papier? Ook dat kan nog steeds!

digitale boekhouding

Met de Falco app van Horus heb je je boekhouding in zakformaat.  Je kan facturen inscannen, uploaden en raadplegen.

U voegt de gescande documenten in via uw Falco desktop dashboard of zelfs scant deze met de Falco app op uw smartphone.  Uw boekhouder ziet onmiddellijk de nieuwe documenten die klaar staan om te verwerken.

Werken met uw boekhouder online

Met jouw login voor de online Falco toepassing, kan jij jouw documenten uploaden. Op deze manier ontvangt StaBoFi onmiddellijk je administratie zodat wij jouw digitale boekhouding kunnen verwerken.

Welke documenten kan ik uploaden?

  • inkomende facturen
  • verkoopfacturen
  • creditnota’s

Voor het verwerken van de banken maken we gebruik van de coda-bestanden die we, eens de link opgezet is, rechtstreeks kunnen inlezen.

Wij verwerken deze administratie en koppelen met je terug betreft de BTW-aangiftes, sociale bijdragen, lonen en meer.