0496 54 35 08 koen@stabofi.be

Een bedrijf oprichten

Wil u starten als zelfstandige of een vennootschap oprichten?  StaBoFi begeleidt u van A tot Z.

Startersadvies

Een oprichting van een eigen zaak is een grote stap.  Je hebt een goed idee in je hoofd, maar hoe begin je er nu aan …?  StaBoFi begeleidt u vanaf het begin en geeft u het juiste startersadvies.  Want bij de oprichting van een onderneming komt heel wat kijken.  Dit geldt zowel voor een éénmanszaak als een vennootschap.

Wij begeleiden u vanaf het begin tot je goed en wel in het zadel zit.  Want elke onderneming, groot of klein, is uniek en net daarom bekijken we alles steeds samen met u om tot de beste oplossing te komen voor uw situatie en plannen. We overlopen alle facetten van uw ‘droomactiviteit” zodat u in de toekomst niet voor verrassingen komt te staan.

Voor ons betekent de begeleiding van een startende zelfstandige of onderneming, een begeleiding en advisering die gaat van een eerste vrijblijvend en gratis gesprek tot de volledige opstart en doorstart van de zelfstandige activiteit en onderneming.

Wat bespreken we tijdens het startersadvies?

Of het nu gaat over de opstart van een eenmanszaak , een vennootschap of een vzw … wij bieden steeds A tot Z startersservice :

  • bespreken en opstellen financieel plan
  • contact met notaris ivm oprichtingsakte
  • inschrijving in de kruispuntbank ondernemingen
  • inschrijving als zelfstandige
  • aanvragen nodige vergunningen
  • activering BTW nummer
  • aansluiting bij sociaal secretariaat

U hebt plannen om een eigen zaak uit te bouwen ? Neem dan zeker met ons contact op voor een eerste vrijblijvend en gratis gesprek.

Ook voor overname of overdracht van een bedrijf kan u bij StaBoFi terecht.

Boekhouding, meer dan aankoop, verkoop en financiële verrichtingen